Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 8 reviews
Heerlijk rustig

In juni 2017 hebben mijn vrouw en ik 7 dagen genoten van het huis van Pieter en Annemiek. De vragen die we hadden werden snel door Pieter beantwoord. Het is een heerlijk royaal en schoon huis met een grote tuin met veel privacy. We zijn er helemaal tot rust gekomen. Alles gaat hier relaxter. We hebben ook de stad Pecs bezocht een prachtige stad met veel cultuur. In september 2018 gaan we waarschijnlijk weer en weekje.

het was geweldig vertoeven in jullie huis ,wat een mooie omgeving een heel rustig dorp. een heel mooi huis met veel ruimte.en de winkels en eet-gelegenheden op 15 km afstand echt ideaal.

Fantastische rustige omgeving en natuur. Wij hebben het erg naar onze zin gehad in het huis van Annemieke en Pieter. In het huis is alles aanwezig, toen we de sleutels hadden opgehaald bij de beheerders en in het huis kwamen waren de bedden als opgemaakt. Er zijn veel supermarkten in Szigetvar daar kan je alles krijgen. Het is wel handig om de kleine afstanden met de auto te doen.

Onlangs in dit heerlijke huis geweest. Voorzien van alle gemakken en vooral schoon. Een geweldige vakantie gehad met mooie omgeving. Houdt je van rust dan moet je hier zeker komen. voor ons de moeite waard om hier nog eens terug heen te gaan

mooi en ruim huis, heerlijk rustig we zijn er echt tot rust gekomen.
wij hebben er van genoten
het huis ligt in een naar onze smaak iets te rustig dorp, je moet minimaal 8 km rijden voor je ergens een terrasje o.i.d. tegen komt..

mooie landelijke ligging, echt voor natuurliefhebbers! waar je nog herten, fazanten, marters, ooievaars en roofvogels volop tegenkomt.
Het huis is super schoon, bedden zijn opgemaakt,keukengerei en theedoeken zijn voorradig. Een schitterende inrichting, met alles wat je nodig hebt, wasmachine en droger.
Het huis ligt rustig in een dorp. Met de auto kun je naar het zwembad, naar de Lidl om boodschappen te doen. Pecs is een prachtige stad om heen te gaan. Een mooiere vakantie is bijna niet mogelijk. Voor Wifi een dongeltje meenemen.

Prachtig ruim schoon huis in rustige omgeving. We zijn hier heerlijk tot rust gekomen en hebben Pecs bezocht. Voor herhaling vatbaar

We hebben een fantastische tijd gehad in Hongarije. Het huis ligt mooi gesitueerd, er is veel te doen in de omgeving, kortom, we hebben genoten!