Aangenaam kennis maken

Wij zijn Annemieke en Pieter en hebben in 2005 een vakantiehuis gekocht in Hongarije.

Het huis staat in Somogyviszlo, ongeveer 100km onder het Balatonmeer en de prachtige historische plaats Pécs op 30km afstand. Al decennia lang is Hongarije een populaire vakantiebestemming voor Nederlanders, Belgen en vooral Oostenrijkers en Duitsers. Wij bieden onze vakantiewoning te huur aan voor mensen die het land beter willen leren kennen.

Sinds 1989 heeft het toerisme in Hongarije een grote vlucht genomen. Uiteraard speelt de prachtige hoofdstad Boedapest daarbij een belangrijke rol, maar van oudsher behoort ook het Balatonmeer tot de populaire gebieden in Hongarije. Op deze website kunt u alle informatie vinden over het huis, de omgeving waar ons huis zich in bevindt, algemene informatie, indeling van de woning en de vele bezienswaardigheden in de omgeving. Heeft u specifieke vragen, stuur ons dan gerust een email of neem telefonisch contact met ons op.

Het huis staat op een grondstuk van 2560 vierkante meter en is omringd door druivenstruiken, – walnoten, -appel en peren bomen. Het gebied Baranyá in Zuid West Hongarije is een prachtig gebied voor de ultieme rustzoekers. Er zijn termaalbaden, zwem-en vismeren en restaurants waar je heerlijk en goedkoop kan eten. Een aanrader voor iedereen die houdt van een landelijke, rustige vakantie!

Hartelijke groet,

Annemieke en Pieter